Przepisy dla każdego.
Blog > Komentarze do wpisu

Surówka z pora

  • 1 duży por (biała część)
  • 2 lekko kwaśne jabłka
  • 1 średnia świeża marchewka
  • Majonez - 3 łyżki
  • sól, pieprz

Białą część pora przekroić wzdłuż.Kroić ma małe pół- plasterki. Jabłka obrać zetrzeć na tarce o grubszych oczkach. Obrana marchewkę zetrzeć na najmniejszych oczkach. Wszystko wymieszać w salaterce doprawić delikatnie solą. Odstawić na 15 min. Następnie dodać 2- 3 łyżki majonezu i oprószyć pieprzem. Odstawić na 1/2 godziny.

Surówka pasuje do każdego rodzaju mięs.

Zakochacie się w tej surówce:)

czwartek, 04 stycznia 2007, powiew_uczuc
Tagi: surówki por

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Kontakt:

    tarocistkadorota@gmail.com